er det feil at gutter er følsome personer ?

Jeg leste et blogginnlegg på nettavisen for ikke lenge siden hvor bloggeren tok for seg den norske unge mann anno 2016 og at hun er bekymret. Nå skal jeg være ærlig å si at jeg ikke har sett på farmen eller paradise hotel på mange år men det virker ut som bloggeren er imot at gutter (menn) viser følelser. Selv om det ikke nødvendigvis er at når disse personene viser følelsene i disse programmene blir vist er i en positiv forstand når hun forteller om syting, flokkmentalitet og furting. Det er ikke alltid positivt men det er heller ikke alltid negativt utenom flokkmentalitet noe jeg missliker sterkt. Syting og furting kan være godt for en hver person innimellom for å bare få ting av hjertet sitt og ting man har sittet og tenkt på lenge. 

Er det fortsatt sånn at gutter ikke skal kunne vise følelser ? Hva om man er en følsom person ? Skal man holde det inne og late som man er noen man egentlig ikke er ? Er man mindre mann bare fordi man er følsom person ? 

Jeg er en følsom person, så hvis jeg for eksempel kommer til å holde på med en person så må den personen bare akseptere at jeg også har følelser og at jeg skal få lov til vise det til den personen jeg bryr meg? Jeg liker å snakke om følelser og det å kunne snakke ut og få råd om det jeg har på hjertet mitt utenom det å bli fortalt at siden jeg er en gutt at det er ikke sånn jeg skal være som en person. 

hvorfor er det sånn at Bare fordi at noen personer på tv viser følelser men samtidig oppfører seg som tullinger, at det blir at det å være en mann er at man aldri skal vise følelser men samtidig en gentleman. 

Kan ikke folk få lov til å være den dem er utenom det å bli satt i en bås uansett kjønn hvilket kjønn man er. 

 

 

 

Én kommentar

Sverre

03.12.2016 kl.09:56

Å være mann er å IKKE la seg styre av følelser. Unntatt kanskje en, den overordnede følelsen. Se på Jon Almaas. Han er en flott mann. Holder kontrollen. Meget mandig.

Grunnen til at kvinnene er hysteriske og sutrete er at dette utfyller oss menn. Hadde det bare vært menn i verden ville det blitt kjedelig. Men skal vi menn oppføre oss som kvinner? Nei. Du er ikke "følsom". Følelsene dine er en radio. Du kan lytte til dem eller la være. Velger du å lytte til dem blir du som en kvinne. Snart er du nede, snart er du oppe. Du har null kontroll. Helt i orden om du velger denne veien, men tror ikke den vil gi deg stort. Lykke til uansett!

Skriv en ny kommentar

snakkomlivet

snakkomlivet

24, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits