Bare gutter som objektiviserer?

Leste et innlegg fra ei jente som mener gutter har en stor ukultur med objektivisering av jenter og dette er sant at det mye ukultur av dette men gjelder dette virkelig bare et kjønn eller kan det gjelde begge? 

Skal en tro at det bare er gutter som kan ha en samtale om at hun er en 7 eller 9'er ? Dømmer ikke jenter gutter etter utseende eller kroppen han har ? 

Vi mennesker kommer nesten alltid til først se på utseende når man først møter noen, ser noen på gaten og om en finner dem interessant/attraktiv baseres jo på den individuelles smak. Det er når en blir ordentlig kjent at personligheten kan komme til syne og for mange blir den personen også mer attraktiv og da kan følelser forekomme selv om en ikke fant personen attraktiv nok i starten ved bare se på utseende. 

Tinder er et eksempel på at det går på objektivisering først, ved at det er utseende en dømmer først, trykker liker på en man finner attraktiv og hvis den du har trykket like på, gjør det på deg også er det først da en samtale virkelig kan starte og se om det er mer enn bare utseende som er tiltrekkende ved hverandre. 

Er du ute på byen og dette gjelder spesielt One Nights. Da baseres jo tiltrekningen av hverandre nesten bare på objektivisering av hverandre fra begge kjønn. 

Objektivisering av begge kjønn kommer ikke til forsvinne, men det er aspekter ved obejktivisering som kan og burde kunne lukes ganske enkelt bort i dagens samfunn som måten en snakker og omtaler det motsatte kjønn på men da hjelper det ikke utelate det andre kjønnet fra samtalen som helt uskyldig. Ja det kan være mer angående ett kjønn enn det andre men det skjer hos begge. 

La oss ha en diskusjon om dette som inkluderer begge kjønns tanker og meninger om temaet.

2 kommentarer

26.04.2017 kl.23:38

Ja dei burde skjerpe seg

26.04.2017 kl.23:40

Gutter burde skjerpe seg

Eller kanskje jenter også skal gå rundt å kalle dem ubrukelige horer

Skriv en ny kommentar

hits