One Night Stand

Hver helg er det tusen vis av mennesker her i Norge som skal ut på byen og kose seg med venner, drikke alkohol, danse, flørte med fremmede mennesker og ja ha sex (One Night Stand). 

Det er blitt mer akseptert den dag i dag å kunne dra på byen og ha one night stand men det blir fortsatt sett ned på av mange mennesker rundt omkring, de som drar ofte og som har ofte one night stand etter en by tur enten det er gutter eller jenter. Det mange har misforstått er nok det at mange tror at når en gutt har hatt mange one night stands så blir han gratulert og gutter syntes dette bare er kult men når det kommer til jenter og one night stand så blir dem stemplet.  Gutter blir ikke rost opp i skyene av andre gutter for antall partnere en person har men de dømmer kanskje ikke like hardt gutter som det jenter dømmer andre jenter som har hatt mange partnere. 

Det er jo bare sex, noe som er så naturlig for oss mennesker er det ikke ? For selv om man er singel så ønsker jo man denne fysiske kontakten gjør man ikke ?

Det er mange som sliter med å finne denne personen som man selv liker og som liker deg samtidig, det er mange som ønsker å få seg en kjæreste som syns det er vanskelig å finne en selv med alle dating apper og dating sider som forteller at det er en stor sjangse for å finne seg en kjæreste på disse sidene. 

Det er da one night stand kommer inn i bilde. For når man prøver å finne seg en kjæreste men sliter med det, blir one night stand en mulighet for å få og kjenne på fysisk kontakt. Det å kunne føle den nære kroppsvarmen og fysisk nærhet selv når man ikke er i et forhold. De fleste mennesker ønsker seg nok å finne et forhold men det er ikke så lett å finne i denne verden. 

One Night Stand burde ikke bli sett ned på, det burde bli sett på som helt naturlig at vi mennesker lengter og ønsker denne fysiske kontakten selv om det ikke er noe forhold inne i bilde.

Ikke døm dem som har det, prøv heller å sett deg inn i hvorfor mennesker har det. 

Er tinder bare for sex?!

 Når Tinder blir nevnt i mediene så handler det om hvordan ungdommen nå bruker denne appen bare for få seg et raskt ligg og dette er oppfatningen til folk flest som jeg forstår det. Hvis man ser noen bruke tinder er det virkelig bare for sex? Bruker den om man kjeder seg litt?

Hva med dem som bruker den for å bli kjent med nye mennesker, finne seg en date som man ønsker å gå ut med fordi man finner personen interessant?.Norge er ikke akkurat det landet som man bare går bort til noen fremmede man finner interessant og starter en samtale med er det ? Det er helt sikkert mange som bare bruker tinder for å få seg noe, men denne appen er også en av hvis ikke den mest populære såkalt dating app i Norge. 

Det er mange dating apper eller nettsider men veldig få er gratis og simpel som det tinder er. kan det være mange som er ensomme og som ønsker å finne seg en kjæreste, i det minste muligheten for at en kan få en ved hjelp av tinder ? 

 

Kan tinder være mer enn en app som kun handler om sex? 

 

snakkomlivet

snakkomlivet

23, Drammen

Kategorier

Arkiv

hits